Kundetilpassede totalløsninger

Et af vores kerneområder er præsentations- og kuffertskum, hvor vi tilbyder komplet kundetilpassede præsentationsskumløsninger uanset størrelsen på emballagen.

Med en skumindretning fra Arbi Skum får du en flot og eksklusiv indpakning af dine produkter. En skumindsats kan isættes kuffert, papæske eller trækasse, og produceres ud fra dine produkters udformning og æskens mål. Der er mange forskellige indretninger og prisklasser afhængigt af dine ønsker. En skumindretning produceres ud fra enten tegninger eller det fysiske udstyr. Designprocessen overses af vores ingeniørafdeling og tegnestue, som producerer en 3D visning af løsningen. Vi yder vejledning til den optimale indretning og skumtype, så kundens produkter præsenteres og transporteres bedst muligt.

 

De bedste skumindlæg

Vi benytter en CNC-produceret løsning til præsentationsskum og kuffertindlæg, der matcher selv exceptionelt høje standarder. Den præcise udskæring gør, at skummet tilpasses nøjagtigt til de emner og produkter, der skal ilægges skummet. CNC-løsningen er præcis og sikrer skarpe, definerede udskæringer for også komplicerede omrids, en tæt margen for en perfekt pasform mellem produkt, skum og ydre indpakning, mens den også tilbyder et højt niveau af beskyttelse for dine produkter.

Skummets konsistens, holdbarhed og lethed plus UV- og vandresistens gør skumindretningerne egnet til forskellige produkttyper på tværs af brancher.

 

Egen produktion af præsentationsskum

Der er mange overvejelser forbundet med fremstillingen af præsentationsskum. Det er absolut essentielt at skummet synes eksklusivt og præsenterer emnerne perfekt. Skummet skal yderligere også komplimentere det ydre hylster, uanset om det består af en kuffert, æske eller en tredje løsning, og reflektere virksomhedens brand. Det er desuden også vigtigt, at skummet tilbyder den bedste beskyttelse, så dine produkter ikke går i stykker under transport. Med Arbi Skums beskyttende kuffertskum er du sikker på, at dine vareprøver bliver præsenteret og sikret på den bedst mulige måde.

Har du et konkret projekt eller opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 48 18 74 65 eller mail: arbi@arbi-skum.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Top