EVA-skum - stor holdbarhed

EVA-skum, også ofte kaldet skumgummi er en variant af PE-skum. PE-råvaren tilsættes varierende mængder af EthylVinylAcetat, og derved opstår en ny type skum med forskellige egenskaber. Skumtypen findes i mange hårdheder og densiteter, lige fra bløde, gummielastiske typer til meget hårde og stive skumtyper.

EVA-skum har bl.a. følgende egenskaber

  • Suger ikke vand
  • Bestandig overfor uv-stråling
  • Lav temperatursejhed

EVA-skum er blødere end PE-skum og er ikke lukkede celler men derimod ‘åbne’ celler, og derfor altså anderledes. Forskellene er tydelige i EVA-skummets blødhed, modstandsdygtighed og evne til at springe tilbage til sin originale form efter tryk.

 

EVA-skum til mange formål

Hos Arbi Skum produceres EVA-skum til mange forskellige formål i mange forskellige brancher. Skummets holdbarhed gør, at det ofte bruges i sportsartikler såsom løbesko, cykelsadler og fiskestænger, eller i tynde skumhynder til f.eks. både, hvor vi gerne tilbyder en totalløsning.

Skummet støbes i en form, som resulterer i en plade af lukket-celle-skum. Den maksimale længde, bredde og tykkelse af skummet afhænger af dets densitet. Vi skærer gerne skummet til den rigtige størrelse eller specialproducerer skummet i specifikke forme eller stykker – leveret og forarbejdet efter kundens ønsker. Produktets enestående kvaliteter og vores evne til forarbejdning giver vores kunder næsten ubegrænsede muligheder for anvendelse af EVA-skummet.

 

Vil du vide mere om EVA-skum?

Vi tænker i skum på nytænkende måder, der gør det muligt for vores kunder at få opfyldt deres præcise behov. Vi vejleder dig til den bedste løsning i skum, hvis du er i tvivl om form, tæthed eller andet.

Ønsker du at vide mere om EVA-skum, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 48 18 74 65 eller mail: arbi@arbi-skum.dk, for en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Top