PE-skum - stærkt og fleksibelt

Polythylenskum, også kendt som PE-skum, er en stærk og robust skumtype. Skummet er et let materiale, som ikke smuldrer, og er yderst fleksibelt at montere og tilpasse. Det benyttes ofte som stødabsorberende materiale, vibrationsdæmpning og som emballageskum, grundet dets faste komposition.

 

Mange års erfaring med både polyethylenskum og PE-skum

Hos Arbi skum har vi mange års erfaring, og kan tilbyde en bred variation af skumløsninger.

 

PE-skum har bl.a. følgende egenskaber:

  • Suger ikke fugt
  • UV-bestandig
  • Ingen negative miljøpåvirkninger
  • Termisk og lydisolerende
  • Let materiale

Ubegrænsede anvendelsesmuligheder med polyethylenskum

Vi leverer PE-skum som både rulle, blok og plade, alt forarbejdet og leveret på mål efter kundens ønsker. Derudover tilbyder vi også at fremstille tætningspakninger og foldepakninger, f.eks. til brug i kabinetlåger m.m. Produktets kvaliteter med vores evne til forarbejdning giver vores kunder næsten ubegrænsede muligheder for anvendelse.

Bygnings-, emballerings, og bilindustrien samt producenter af sportsartikler bruger ofte PE-skum i deres produktion, grundet dens mange positive egenskaber og muligheder for farve. Skummet er fri for farlige stoffer, og bruges derfor også i børnelegetøj, såsom udstyr til poolen og store skumpuslespil. Polythylenskum indeholder ingen negative miljøpåvirkninger, og nyder derfor stor popularitet i mange forskellige brancher.

 

Specialfremstillet til dit behov

Hos Arbi Skum udvikler vi kontinuerligt skum på måder, der gør det muligt for vores kunder at specificerer, præcis hvad de behøver helt ned til farven på skummet. Vi producerer skummet i standardstørrelser og densiteter, men kan specialfremstilles til størrelser og tæthed, der er mere effektive i din anvendelse. 

 

Vil du vide mere om PE-skum?

Arbi Skum har et bredt kendskab til erhverv og brancher, hvor PE-skum benyttes i flere produktioner. Vi udtænker gerne specialløsninger, der løser vores kunders behov og udfordringer. Ønsker du at vide mere om vores PE-skum, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 48 18 74 65 eller mail: arbi@arbi-skum.dk.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Top