Forsendelses- og emballageskum

Arbi Skum producerer alle former for emballageskum til kufferter, papkasser, indlæg mm. ud fra kundens ønsker. Som skumproducent har vi et indgående kendskab til en lang række erhverv og brancher, og vi udtænker løsninger, der løser vores kunders behov og udfordringer.

Vi har forskellige løsninger til at imødekomme branchernes forskellige og skiftende behov, og vores ingeniører udarbejder gerne den helt rigtige løsning til den enkelte kunde. I forsendelses- og emballageskum producerer vi gerne både beskyttende emballageløsninger og præsentationsmateriale. Beskyttende emballage og forsendelsesskum produceres efter specialmål og sikrer, at dine produkter fikseres under transport og leveres i original stand. Ligeledes kan produkter beskyttes i flot præsentationsbeholder såsom kuffert eller æske – læs mere om præsentationsskum.

 

Rådgivning og design af emballageskum

Til design af emballage har vi egen ingeniørafdeling og tegnestue, der kan bistå i hele processen fra idé til færdigt produkt. Rådgivningen indebærer valg af emballageform og 3D visning af den valgte løsning, som skaber klarhed over processen. Vi beregner de forskellige emballagemuligheder, som sikrer dig den bedste løsning til den bedste pris, hvad enten det handler om forsendelsesemballagering til tandimplantater, hydraulikventiler, vindmøller eller til følsomme apparater og glas.

 

Emballageskum til ethvert produkt

Gennem mange år har vi stået for produktionen af emballeringsskum, og sammen med vores brede kendskab til materialer udgør vi den perfekte samarbejdspartner. Vi producerer vores skumindretninger på vores egen fabrik, hvilket sikre dig lave priser og hurtig levering samt vejledning gennem hele processen.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til emballering af dit produkt? Så kontakt Arbi Skum i dag på tlf.: 48 18 74 65 eller mail: arbi@arbi-skum.dk uanset produkt eller ordrestørrelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Top