Polyesterskum – slidstærkt skum

Polyesterskum er en variant af polyurethanskum og er velegnet til mere teknisk prægede anvendelser end varianten polyetherskum. Polyesterskum er nemlig mere slidstærkt og mere trægt i sin opførsel. Til gengæld er den ikke så bestandigt i vand, så i fugtige og våde miljøer er polyetherskum værd at foretrække.

 

Specialfremstillet skumløsninger

Hos Arbi Skum har vi gennem mange år hjulpet kunder med specialfremstillede løsninger i skum, som er tilpasset deres behov. Vi har lavet skumløsninger til blandt andet sports-, medicinal- og møbelbranchen. Er din idé kun i startfasen, hjælper vi dig gerne på vej, så du undgår at spilde kræfterne på en løsning, som ikke er holdbar. Med vores store viden om de forskellige skumtyper, deres egenskaber og anvendelsesmuligheder kan vi hjælpe med at finde netop den løsning, som er nødvendigt i dit produkt. Vi sørger desuden for, at du får den bedste kvalitet til prisen.

 

Polyesterskum og dets vigtigste egenskaber:

  • Trægt elastisk, stødabsorberende
  • Stor rivstyrke
  • Ikke helt så fugtbestandig
  • Slidstærk

Polyesterskum bliver blandt andet brugt i emballageindustrien, som lyddæmpning og til kuffertskum. Skum er brandbart, men polyesterskum kan tilsættes brandhæmmer, så brandbarheden nedsættes markant, og skummet kan uden tilsætninger flammelamineres.

  

Skal vi hjælpe dig?

Hos os kan du få polyesterskum i standardstørrelser og densiteter, men vi specialfremstiller også skummet, så det passer til dine behov. Vi er gerne med fra idé til færdigt produkt, og hvis du vil vide mere om polyesterskum, og hvordan du kan bruge det, er du velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 48 18 74 65 eller på mail: arbi@arbi-skum.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Top