Støjisolering - beskyt produkter og omgivelser

Hos Arbi Skum har vi gennem adskillige år beskæftiget os med udviklingen, fremstillingen og teknologien af skum til absorbering af lyd, stød og vibrationer. I tæt samarbejde med kunden finder vi en individuel løsning, som er tilpasset netop dit behov. Vores omfattende maskinpark og sortiment bevirker, at vi tilbyder unikke løsninger med specialudskårne indlæg i forskellige emballager, eller som en del af det selve det endelige produkt.

 

Lyddæmpende plader

Vi har gennem mange år slukket for støjen med unikke og kundetilpassede løsninger inden for vibrations-, støj og lyddæmpning, termisk isolering, pakninger og tætninger. Gælder opgaven lyddæmpning, kan vores skummaterialer, herunder bl.a. lyddæmpende plader benyttes i alle frekvensområder. Lyddæmpende plader til væg anvendes ofte i lyddæmpning af maskiner, motorrum, ventilationsanlæg og i kontor- og produktionslokaler. Pladerne er egenproducerede fleksible, brandhæmmende og letvægts PU-skum, som samtidig er en god termisk isolerende skumtype.

 

Gennemtænkte lyddæmpende løsninger

Før produktionsapparatet igangsættes tænker vi i en gennemgående helhed, hvor betydningen af brandhæmmende faktorer og relevante tests nøje vurderes i forhold til den færdige løsning. Vi bestræber altid, at det færdige produkt lever op til dine krav, og at den rigtige løsning leveres første gang. Vores erfaring og fremsynede tilgang til produktudvikling betyder gennemtænkte løsninger for dig.

 

Skal vi hjælpe dig?

Vi er store nok til at levere til de største, men samtidig små nok til at fokusere på den individuelle løsning og afgørende detaljer. Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig vores lyddæmpende plader til væg eller med lyd-, vibrations- og støddæmpning, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 48 18 74 65 eller mail: arbi@arbi-skum.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Top