Hvorfor vælge polyurethanskum?

Polyurethanskum, eller blot polyurethan, også kaldet PU-skum, er et fleksibelt materiale med en åben cellestruktur. Skummet anvendes i alt fra møbler til svampe og fra pakninger til lister samt og lyddæmpning. Hos Arbi Skum anvender vi ofte polyurethanskum i vores skumløsninger, herunder til emballageskum og kuffertskum.

Polyurethanskum har bl.a. følgende egenskaber

  • Fleksibelt materiale
  • Formstabilt
  • Komfortabelt
  • Kan overfladebehandles og pålægges klæb
  • Kan kombineres med andre polymere materialer

PU-skum (polyurethan) er kendt for sin holdbarhed og fleksibilitet. Skummet er kendetegnet af sin stabile form, hvor skummet springer tilbage i facon efter tryk. Ved særlige tilsatsstoffer kan denne type gøres egnet til flammelaminering eller gøres brandtræg.

 

PU-skum på tværs af brancher

Hos Arbi skum leverer vi PU-skum som både rulle, plade og blok forarbejdet og leveret på mål efter kundens ønsker. Herudover tilbyder vi også at fremstille pakninger til brug i f.eks. kabinetlåger m.m. Produktkvaliteterne samt vores evne til forarbejdning af materialet giver vores kunder næsten ubegrænsede muligheder for anvendelse.

 

Fordele ved polyurethan

Skummet indeholder ingen farlige stoffer og produktionen sker med omtanke for miljøet. Både bygnings-, emballerings- og bilindustrien benytter polyurethanskum i produktionen grundet dans mange positive egenskaber og anvendelsesmuligheder.

 

Specialfremstillede skumløsninger

Hos Arbi Skum tænker vi altid i nyskabende skumløsninger, der gør det muligt for vores kunder at specificere deres behov. Vi producerer alt polyurethanskum, i standardstørrelser og –densiteter, men fremstiller gerne specialstørrelser og –tætheder i samarbejde med kunden. Vores konsulenter og ingeniører vejleder dig til den bedste skumtype, med de rette specificeringer.

Ønsker du at vide mere om PU-skummet eller vil vide mere om en totalløsning hos os? Så kontakt os på tlf.: 48 18 74 65 eller mail: arbi@arbi-skum.dk.

Top