Hvad er polyetherskum?

Polyetherskum er en særlig variant af polyurethanskum, og er kendetegnet ved en høj rivstyrke og modstandsdygtighed overfor fugt, hvilket gør skumtypen særdeles holdbar. Polyetherskum er elastisk og egnet til flammelaminering og velegnet som en prisbillig løsning til kuffertskum, emballageskum, lyddæmpning, svampe og udendørshynder. Polyurethanskum har følgende egenskaber:

  • Fugtresistent
  • Fleksibelt materiale
  • Termisk- og lydisolerende
  • Let materiale
  • Kan overfladebehandles og pålægges klæb

 

Specialtilpasset polyetherskum løsninger

Vores skumløsninger spænder bredt for at imødekomme branchernes forskellige og skiftende behov, og vi har bl.a. har produceret skumløsninger til både medicinal-, sports-, og møbelbranchen. Vores konsulenter og ingeniører udarbejder gerne en specialtilpasset løsning, hvor vi er med hele vejen fra idé til levering af det færdige produkt. Til design af kunders produkt benytter vores tegnestue 3D udstyr, således produktionen forløber uden fejl. Vi beregner og vejleder dig i de forskellige produktionsmuligheder og skumtyper, så du får den ønskede kvalitet til den bedste pris, hvad enten det handler om skuresvampe eller totalløsninger såsom udendørshynder eller hovedpuder. 

 

Unikke polyetherskum løsninger

Hos Arbi Skum udtænker vi kontinuerligt skum på måder, der gør det muligt for vores kunder at specificere deres præcise behov. Vi producerer polyetherskummet i standardstørrelser og densiteter, men specialfremstiller også i forskellige størrelser og tætheder, hvor vi gerne vejleder dig til den skumløsning, der er mest effektiv i netop din anvendelse.

Vil du vide mere om polyetherskum, dets egenskaber og anvendelsesmuligheder? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 48 18 74 65 eller mail: arbi@arbi-skum.dk, for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Top